Energetic Training

Energetic Training heeft een gevarieerd aanbod waarbij boksen wordt ingezet als middel voor professionele trainingen. Het doel van Energetic Training is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de fysieke en mentale voordelen van deze sport.

Het streven van Energetic Training is om uitdagende, gevarieerde en toegankelijke trainingen en workshops aan te bieden. Het uitgangspunt daarbij is plezier, veiligheid en respect.

Je kunt de trainingen gebruiken om jezelf bokstechnisch en tactisch te verbeteren, om je te helpen met afvallen,  om je steviger in je schoenen te laten staan, voor teambuilding, om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelen, om je stress kwijt te raken of gewoon om te ontspannen en/of lekker in beweging te zijn. Het aanbod is geschikt voor iedereen in de leeftijd van 9 t/m 66 jaar, wat je persoonlijke behoeftes ook zijn.

Het sociale en persoonlijke contact speelt een grote rol binnen Energetic Training. Een ontspannen sfeer staat voorop, dit wordt gecreëerd door het bieden van een veilige en gezellige omgeving.

 

Je traint bij Energetic Training voor:

  • Vitaliteit & gezondheid
  • Technische, tactische en strategische (boks)vaardigheden
  • Fysieke & mentale weerbaarheid/balans
  • Teambuilding & fun
41_low